Podcast hjælper med operaens handling

Kniber det med at finde tid til at læse op på den lange, indviklede handling inden en aften i operaen? Eller ved du slet ikke, hvor du skal tage fat? Så kan der være hjælp at hente i podcast-serien Spoiler Alert.

Introduktion på 20 minutter

Podcasten giver dig først et helt kort resumé af historien i operaen på kun 10 minutter. Bagefter dykker den ned i nogle af de største hits og lader et par ægte kunstnerne fortælle om operaen indefra. Alt i alt får du en introduktion på cirka 20 min.

Bevarer spændingen til det sidste

Spoiler Alert er et initiativ fra sangeren Rasmus Ruge, der til dagligt slår sine folder som 1. bas i Det Kgl. Teaters operakor. Og som noget særligt gør han meget ud af, at det skal være muligt for publikum, at bevare spændingen til det sidste – ligesom når vi ser en film i biografen – overlever Tosca virkelig det her, eller må hun lade livet til sidst? Operaens slutning bliver først afsløret til sidst i det enkelte afsnit, og først (som podcastens titel antyder), når lytteren er blevet behørigt advaret og har haft mulighed for at slukke.

Indlægs forfatter: Søren Schelling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *