Operaoverblikket

Som et eksperiment, serverer operascenen.dk hver fredag overblikket over ugen, der gik og kigger frem mod ugen, der kommer. Abonner på Operaoverblikket på YouTube, eller se med her på sitet.

Da det er et eksperiment, vil jeg meget gerne have jeres feedback på formatet. Send mig en mail, eller kommenter direkte under videoen.

Operaoverblikket – 18. juni 2021

Gratis opera til alle københavnere på årets Opera Festival, Rigoletto for skolebørn hos Opera Hedeland, nyskrevet dansk kammeropera på Aarhus Sommeropera og meget mere. Få overblikket over opera i Danmark her.

Operaoverblikket – 11. juni 2021

Blodig operathriller i Odense, Reumertbelønnet ung tenor og ny opera om Kong Frederik d. 8.’s mystiske. Få overblikket og se ind i den kommende uges opera-Danmark.

Operaoverblikket – 4. juni 2021

Denne gang i operaoverblikket får du bl.a. nyt fra Copenhagen Opera Festival, og det spritnye sæsonprogram fra Operaen i Midten.

Operaoverblikket – 28. maj 2021

Ugens operaoverblik fra med nyheder fra ugen der er gået og et blik ind i den kommende uges opera i Danmark.

Operaoverblikket – 21. maj, 2021

Ugens operaoverblik om et nyt tiltag på CPH Opera Festival, og premiere på populær sommeraktivitet fra Det Kgl. Teater.

Operaoverblikket – 14. maj, 2021

Denne uges video-overblik kredser primært om ugens to store sæsonpræsentationer på hhv. Den Fynske Opera og Det Kongelige Teater. Vi kigger selvfølgelig også fremad og ser, hvad den kommende uge bringer.

Operaoverblikket – 7. maj, 2021

Det var ugen, hvor kulturlivet genåbnede efter en lang, ufrivillige corona-pause.