TRISTAN OG ISOLDE (Wagner)

Hvornår:
oktober 27, 2019 kl. 3:00 pm Europe/Copenhagen Tidszone
2019-10-27T15:00:00+01:00
2019-10-27T15:15:00+01:00
Hvor:
Operaen
København
Kontakt:
Det Kongelige Teater
TRISTAN OG ISOLDE (Wagner) @ Operaen

Oplev den komplette Tristan og Isolde i en iscenesat koncertopførelse fortolket af et af verdens bedste Wagner-orkestre og to internationalt berømmede Wagnersangere i centrum.

For første gang i tre år er en af Wagners populære operaer tilbage på Store Scene; Tristan og Isolde er et højdepunkt i musikhistorien. I denne delvist sceniske opsætning kommer Det Kongelige Kapel op af orkestergraven og indtager scenen, når sagnet om Tristan og Isoldes forbudte kærlighed fortolkes af to fremragende og internationalt berømte Wagner-sangere. Vores egen stjernesopran Ann Petersen, der har fejret triumf som Wagner-sanger over hele verden, forløser det store parti som Isolde. Tristan synges af den britiske tenor Christopher Ventris, der har sunget Wagners helteroller over det meste af verden, også i Bayreuth.

Sagnet om Tristan og Isolde har floreret i forskellige versioner siden middelalderen, og historien om den uforløste kærlighed var oplagt for Wagner at omsætte til et musikdrama.

Fra de første længselsfulde toner slås an, indhylles vi i Wagners vidunderlige musik, mens smukke nydesignede kostumer levendegør musikdramaet i denne iscenesatte koncertudgave af Wagners skæbnesvangre fortælling.

Der synges på tysk med danske overtekster.

Anbefales fra 15 år.

Indlægs forfatter: Ida Fogh Kiberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *