Den Fynske Opera – Nu med eget ensemble!

Alle operakompagnier, ikke mindst de små, drømmer vist om, at have deres eget fastansatte ensemble. Og forleden kunne man så læse på Den Fynske Operas Facebook-side, at man med stolthed kunne præsentere de første navne i deres ensemble, nemlig sopranen Dénise Beck, tenoren Mathias Hedegaard og pianisten Clemens Hund-Göschel.

”Det er lykkedes Den Fynske Opera, at fastansætte de tre musikere for resten af sæsonen,” siger producent på Den Fynske Opera, Connie Risom, ”hvor de skal medvirke i bl.a. en børneudgave af Donizettis Elskovsdrikken og operaens store satsning, Udo Zimmermanns 2. verdenskrigsopera Die Weisse Rose.

Ifølge Connie Risom skal de tre nye medarbejdere udover at medvirke i de to forestillinger være de bærende kræfter i et projekt, hvor Den Fynske Opera optræder for demente på plejehjem. De skal også være med, når operaen holder billet-onsdag, og i det hele taget, når der er brug for, at Den Fynske Opera stiller med en sanger et sted. Endelig er det tanken, at de med deres blotte tilstedeværelse kan være med til at synliggøre Den Fynske Opera.

”Det er målet, at operaen i fremtiden kan have et lille fast ensemble,”, siger Connie Risom, ”men hun erkender også, at det ligesom alt andet i denne verden er et spørgsmål om penge. Og de er ikke på plads endnu – men vi arbejder på det.”

Allerede i morgen kan man se det nye ensemble in action, når Den Fynske Opera inviterer til nytårskoncert med en perlerække af hits og lidt smagsprøver fra forårets repertoire.

Indlægs forfatter: Søren Schelling

En tanke om “Den Fynske Opera – Nu med eget ensemble!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *