Musikdramatisk rejse i et poetisk drømmeunivers

Sammen med et kunstnerisk verdenshold tager det danske performance-kompagni Sew Flunk Fury Wit onsdag den 12. februar og de fire følgende dage publikum med på en musikdramatisk rejse ind i et ekspressivt danse- og dukkeunivers ledsaget af en sangcyklus med elementer af opera. Det foregår på Takkelloftet på Operaen i København.

Corpo Surreal er en forestilling om moderne menneskers rejse mod den totale frihed fra kultursnærende bånd og biologi. I et poetisk drømmeunivers optræder ekstravagante og hyper-surrealistiske dukker som afspejler moderne kropsmodifikationer opnået via kirurgi. Idealet er personlig frihed, hvor mennesker frit ombryder og bestemmer over kroppen for at opnå individualitet.

Poesi og virkelighed flyder sammen i et surrealistisk drømmescenarie, hvor den ultimative frihed trodser menneskelig fornægtelse og tragedie.

I samarbejde med den japanske danser og koreograf Yoko Higashino, den islandske sopran Ísabella Leifsdóttir og den verdensberømte mexicanske electronica-komponist Murcof griber Corpo Surreal ind i en moderne tanke om mennesket, der befrier sig selv fra den naturlige krop som identitetsmarkør. Sangteksterne leveres af Neill Cardinal Furio, der også stod bag Sew Flunk Fury Wits anmelderoste forestilling Støv og senest Crash fra 2018.

Medvirkende:
Performer, dukkeudvikler og koncept: Svend E. Kristensen
Danser, koreograf: Yoko Higashino, Antibodies Collective
Sopran: Ísabella Leifsdóttir, Alþýðuóperan
Instruktion, dramaturgi, koncept: Jesper Pedersen
Komponist: Murcof
Libretto: Neill Cardinal Furio
Scenograf: Johan Kølkjær
Lyddesign: Toshino Kajiwara, Antibodies Collective og Murcof
Producent: Svend E. Kristensen Sew Flunk Fury Wit,
Junko Hanamits Kaibunsha Antibodies, Signý Leifsdóttir,
Alþýðuóperan – Folk Opera Iceland

Læs mere på Det Kongelige Teaters hjemmeside

Author: Søren Schelling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *