Operagalla med Anna Netrebko

Den 9. november gæster stjernesopranen Anna Netrebko, tenoren Riccardo Massi og dirigenten Claudio Vandelli i DR Koncerthus.

Verdens førende operadiva, den russiske sopran Anna Netrebko, er tilbage i DR Koncerthuset! Hendes umiskendelige stemmepragt og enorme sceneudstråling kommer til udfoldelse i italienske arier, og i duetterne synger hun sammen med den italienske tenor Riccardo Massi, der også præsenterer kendte tenorarier af bl.a. Verdi og Puccini.

Anna Netrebko er på højden af sin kunst i disse år, hvor hun behersker både de lyriske og dramatiske roller. Hendes teknik er virtuos og hendes glansfulde klang en verden for sig selv. ”Stemmen er en overflod af klangfarver og facetter”, skrev New York Times efter hendes seneste premiere på Metropolitan Opera. ”Hun bliver ved med at overraske os.”

Ændring:
DR har fået besked om, at tenoren Yusif Eyvazov ikke medvirker i koncerten med Anna Netrebko. I stedet er det lykkedes at få den blændende unge tenor, Riccardo Massi til København. Han er en ægte spinto-tenor, dvs. en tenor med smæld i højden, der virkelig kan præstere i de heroiske hovedroller fra det italienske repertoire. Han har tidligere optrådt som Anna Netrebkos tenorpartner ved en gallakoncert i Paris.

Author: Søren Schelling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *