Søskendekærlighed i Wagner’sk indpakning

DR SymfoniOrkesteret og chefdirigent Fabio Luisi får på næste torsdag besøg af tre af tidens førende Wagner-sangere, den norske sopran Lise Davidsen, der bor i Danmark, den danske bassanger Stephen Milling og den amerikanske tenor Stephen Gould, der begge er verdensberømte Wagner-specialister med optrædener ved såvel Wiens Statsopera, som Bayreuth Festspillene.

Der er lagt op til en koncertbegivenhed for Wagner-elskere! På programmet er en koncertant opførelse af 1. akt af Wagners opera Valkyrien, det episke drama om kærligheden mellem sagnhelten Siegmund, der genfinder sin tabte søster, Sieglinde hos den brutale Hunding, hvorefter der opstår en dyb kærlighed mellem de to søskende.

Foruden Valkyrie-agten dirigerer Fabio Luisi ved koncerten for første gang Rued Langgaards Symfoni nr. 4, der har den smukke titel ”Løvfald”. Et værk, hvor stormfulde følelser og religiøse visioner forener sig i betagende orkestral pragt.

Kan man ikke være til stede i DR Koncertsalen på torsdag eller den følgende aften, hvor koncerten gentages, så er der mulighed for at opleve koncerten i radioens P2, som sender koncerten direkte torsdag aften.

Læs mere om koncerten her, eller besøg operakalenderen.

Author: Søren Schelling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *