Svært valg for københavnerne i dag

I dag står det københavnske operapublikum med et svært valg. Hele to operaproduktioner har nemlig premiere på denne lørdag.

På Operaen har Det Kgl. Teater premiere på deres nye opsætning af Heises Drot og Marsk – operaen om mordet på kong Erik Klipping i Finderup Lade i 1286, en af Danmarkshistoriens mest dramatiske begivenheder. Det er instruktørerne Kasper Holten og Amy Lane, der står bag forestillingen, der med sangere som Johan Reuter, Peter Lodahl og Sofie Elkjær Madsen også præsenterer et solidt hold af danske klassesangere.

Foto: Miklos Szabo

I Pumpehuset kan man opleve premieren på Den Jyske Operas opsætning af Piazzollas tango-opera eller “operita” (en lille opera), som han selv kaldte den, María de Buenos Aires. Forestillingen er iscenesat af Den Jyske Operas operachef Philipp Kochheim og har Kurt Ravn, Yamil Borges, Markus Schneider og Nicole Luketic som medvirkende.

Foto: Kåre Viemose

Har man lyst til selv at prøve kræfter med den argentinske tango, er Den Jyske Opera vært ved to tangofester, én i København og én i Aarhus. Læs mere om det på Den Jyske Operas hjemmeside.

Indlægs forfatter: Søren Schelling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *