Tilmeld dig nyhedsbrevet, og vind Operabilletter

Nu kan du tilmelde dig Operascenen.dk’s nyhedsbrev og få operanyheder direkte i din mailboks hver uge – ganske gratis.

Som nyhedsbrevmodtager deltager du samtidig i konkurrencen om 2 billetter til Eugen Onegin lørdag den 16. november i Musikhuset Aarhus.

Med et nyhedsbrev til vores læsere håber vi at komme endnu længere ud med nyheder, anmeldelser, portrætartikler etc. om det som vi brænder for nemlig opera. Fra tid til anden vil der desuden være tilbud, som kun modtagere af vores nyhedsbrev vil kunne nyde godt af.

Som alle andre nyhedsbreve kan du naturligvis framelde det igen, hvis du ikke vil modtage det længere – men det håber vi selvfølgelig, at du vil. Vi bruger kun dine oplysninger til at udsende nyhedsbrevet, og vi holder dine oplysninger for os selv.

Operabilletterne, som Den Jyske Opera venligt har stillet til rådighed for at bakke om om Operascenen.dk kan ikke ombyttes til kontanter og ej heller byttes til en anden spilledato. Vinderne vil blive udtrukket 10. november og får direkte besked.

Skriv din mailadresse i feltet under “Tilmeld dig nyhedsbrevet” i højre side øverst på siden (hvis du sidder ved en computer) eller lidt længere nede på siden, hvis du læser på telefonen.

Author: Søren Schelling