Vind en tur i Biffen med Anna Netrebko

De seneste år er det blevet mere og mere populært at opleve operaforestillinger fra alverdens store scener mageligt tilbagelænet i de behageligt polstrede sæder i landets biografer. På søndag, d. 2. februar kl. 16.30 kan man i Grand Teatret i København nyde Puccinis Tosca, der under stor mediebevågenhed åbnede sæsonen i den berømte La Scala-opera i Milano.

Roser med på vejen

Titelpartiet som divaen Tosca synges af stjernesopranen Anna Netrebko, og ved sin side har hun tenoren Francesco Meli som Mario Cavaradossi og Luca Salsi som roms berygtede politichef, Scarpia. Alle tre solister har fået masser af roser med på vejen af publikum og anmeldere. Også den italienske dirigent Riccardo Chailly og instruktøren David Livermore bliver fremhævet.

Puccinis originaludgave

Hvis man synes, man kender Tosca til hudløshed, så kan der alligevel være en god grund til at vælge netop denne udgave. Efter Toscas verdenspremiere i 1900 foretog Puccini nogle ændringer i sit partitur, han skar simpelthen nogle takter ud hist og her samt et længere instrumentalt stykke i slutningen af 2. akt. I La Scalas udgave får publikum den originale udgave, som den kunne opleves ved uropførelsen, inklusiv den musik, som Puccini skar væk.

Vind billetter med operascenen.dk

Her på Operascenen.dk har vi fået mulighed for at sætte to billetter på højkant til vores nyhedsbrevmodtagere. Vinderne trækkes fredag den 31. januar kl. 12. Så har du ikke tilmeldt dig vores nyhedsbrev endnu, så skynd dig at gøre det – du skal bare skrive din mailadresse i feltet til højre øverst på vores forside. Og hvem ved – måske bliver du den heldige vinder af to billetter til to af operaverdens store divaer, Anna Netrebko og Tosca?

(Billetterne kan ikke ombyttes. Vinderen får direkte besked pr. mail. umiddelbart efter udtrækningen.)

Du kan læse mere om filmen på Grand Teatrets hjemmeside eller på Facebook.

Author: Søren Schelling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *